Dərc edildi: Baxış sayı: 1435
İftardan iki saat sonra gilas yemənin faydaları
Ramazan ayını sağlam bir şəkildə keçirə bilmək üçün xüsusilə yediyimiz, içdiyimiz qidalara diqqət etmək lazımdır.
Metbuat.az xəbər verir ki, Ramazanda yeyilən qidalar oruc tutarkən həm halsızlığa, həm də baş ağrısı kimi problemlərə səbəb ola bilir. Bu cür vəziyyətlərin qarşısını ala bilmək üçün vitamin və mineral qəbulunu doğru bir şəkildə almaq lazımdır.Mütəxəssislər iftardan iki saat sonra yeyilən gilasın sağlamlığımıza olan faydalarından bəhs edib.
Gilas immunitet sistemini gücləndirərək xəstəliklərə qarşı qoruyur. Yatmazdan bir neçə saat əvvəl yeyilən gilas əksik melotonini tamamlayır və yuxuya keçişi asanlaşdırır. Antioksidan təsiri ilə xərçəngə qarşı qorumanı təmin edir.
Ens.az
Qeydiyyat tarixi:
Ens.az - 4 dildə xəbərlər və ensiklopediya saytı
Şərhlər
Şərhləri göstər Şərhləri gizlət