Dərc edildi: Baxış sayı: 956
Oruc tutanlar üçün faydalı şorba
Ramazanda formanızı qoruyun.Doyurucu və həzm sistemini yaxşı işlətməklə pəhriz yeməklərinin vazkeçilməzi olan yulaf şorbası.Hazırlanması asan və rahatdır.
Ərzaqlar:
1ədəd baş soğan,4 diş sarımsaq,
2 yemək qaşığı zeytun yağı,
2 qəhvə fincanı yulaf,1stəkan süd,5stəkan su,
Duz,qara istiot,1 armudu stəkan muskat.
Hazırlanması:
Əvvəlcə baş soğan yağlı tavada qovrulur.Sarımsaq əlavə edilir.Daha sonra ədviyyatlar və yulaf əlavə edilib qovrulur.Son olaraq süd və su əlavə edilərək qarışdırılıb bişirilir.Yulaf şorbanız hazırdır.
Şərhlər
Şərhləri göstər Şərhləri gizlət