Dərc edildi: Baxış sayı: 1078
Ən dadlı və xeyirli şaftalı mürəbbəsini necə hazırlayaq?
Yay meyvələrindən ən dadlı və ən şirin olan şaftalının faydaları saymaqla bitməz.
Yetişmiş tüklü, sulu və yumşaq şaftalılar ləzzətli olur. Tüklü bir meyvə olduğu üçün bəzi insanlarda alergiyaya yol aça bilər və buna görə də onu yeməzdən əvvəl yaxşıca yumaq lazımdır. Şaftalını qabığını soymadan yemək daha faydalıdır, çünki meyvənin ən xeyirli hissəsi qabığındadır. Şaftalının tüklərinə alergiyası olanlar şirəsini, yaxud çiy mürəbbəsindən istifadə edə bilərlər.
Metbuat.az çiy, faydalı şaftalı mürəbbəsinin hazırlanma qaydasını təqdim edir:
Şərhlər
Şərhləri göstər Şərhləri gizlət