Slimfit
  1. TİBB VƏ SAĞLAMLIQ

Bananı qabığı ilə yeyin

Bananı qabığı ilə yeyin
Sakura

Ekspertlər banan qabığının çox faydalı olduğunu bildirirlər.

Qabığn tərkibində çoxlu miqdarda sağlamlıq üçün vacib vitamin və minerallar var. Bunları nəzərə alaraq mütəxəssislər banan qabığını atmamağı tövsiyə edirlər. Banan qabığını qurutmağı, bişirməyi və sonra yeməyi məsləhət görürlər.

AzNews.az sizə banan qabığının faydalı xüsusiyyətlərini təqdim edir:

- bağırsaqların fəaliyyətini yaxşılaşdırır, qəbizliyi aradan qaldırır

- ürəyin fəaliyyətini yaxşılaşdırır

- arterial təzyiqi tənzimləməyə kömək edir

- qanda xolesterolun və şəkərin səviyyəsini aşağı salır

- damarları qoruyur

- dəriyə müsbət təsir edir

- görməni yaxşılaşdırır

- orqanizmdən ziyanlı maddələri xaric edir.

Məqaləni bəyəndiniz? Sosial şəbəkələrdə izləyin!

Təhqiredici, mövzuya aid olmayan və böyük hərflərlə yazılan şərhlər təsdiqlənməyəcək.

Sakura

Ən çox baxılanlar

Günəş batması - kosmosdan görünüş

Redaktor seçimi

SON XƏBƏRLƏR